Üdvözöllek a Goodfaces Projectben, ahol számos egyedi zenei szolgáltatás áll rendelkezésedre, hogy rendezvényed még különlegesebbé és emlékezetesebbé tegyük.

Vonósnégyes

A zenekar tagjai a Győri Nemzeti Színház kiváló művészei, akik garantálják a magas színvonalú hangzást és megjelenést. Ideális választás esküvők egyházi és önkormányzati szertartásainak, vendégvárások és rendezvények háttérzenéjének biztosítására.

 

Rézfúvós kamaraegyüttes

Profi katonazenészekből álló együttes, rugalmas létszámmal és széles repertoárral, amely klasszikus zenétől a könnyűzenéig terjed. Ideális választás esküvőkhöz, önkormányzati és egyházi szertartásokhoz, valamint más rendezvényekhez.

 

Fafúvós kamaraegyüttes

Hasonlóan profi katonazenészekből álló, általában 3-5 fős formáció, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt klasszikus zenei műfajokban. Ajánlott esküvőkhöz, egyházi szertartásokhoz, vendégvárásokhoz és más jellegű rendezvényekhez is.

 

Jazz combo

A Goodfaces zenekarból alakult kisebb létszámú formáció, amely jazz standardekkel és slágerekkel örvendezteti meg az eseményed vendégeit. Ideális választás vendégvárásokhoz és rendezvények aláfestéseként.

 

Zongorista

Zenekarunk kiváló zongoristája önálló műsorral, főként klasszikus zenei aláfestésre rendezvényeken és fogadásokon.

 

Szólista zongorakísérettel

Szóló énekes előadás zongorakísérettel, könnyű- és komolyzenei stílusokban egyaránt.

 

 

Továbbá, lehetőség van egyedi igények és elképzelések megvalósítására is. Fontosnak tartjuk a személyes, vagy telefonos egyeztetést, hogy minden részletet figyelembe véve maximálisan megvalósíthassuk az álmaidat!